design3080 © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 

"Ikke ha noe i ditt hjem

 

som du ikke vet er

 

nyttig eller synes er

 

vakkert"

 

William Morris

 

 

Spennende interiørkurs!

 

Vil du gjøre det beste ut av hjemmet ditt?

 

Jeg tilbyr idag 2 ulike kurs i regi av Norsk Interiørskole

Ett minikurs som går over 1 kveld og et fullstendig kurs over 4 kvelder. Begge kursene handler om Interiørglede og hvordan du kan lære deg mer om å finne din egen stil - 4-dagers kurset går selvsagt mye mer i dybden og vi vil ha mer tid til å finne løsninger på den enkeltes utfordringer i hjemmet.

 

 

Minikurs      Pris: 590,-

 

Finn interiører du liker

Tips om stil

Farger

Finn din fargepalett

Gode fargetips

Personlige gjenstander

Fotografier og bilder

Belysning

Ryddetips

Proffenes ekspert-tips

Hvordan plassere ting sammen?

 

 

4 dagers kurs     Pris: 1 890,-

 

Dag 1: Finn din personlige stil.

Første kvelden på interiørkurset er en spennende og kreativ kveld der vi vil finne frem til hver enkelts personlige interiørstil. Hvilke farger, former og stemninger passer til akkurat deg? Hva skal til for at du får et hjem du virkelig trives i? Vi ser på ulike muligheter og finner frem til hva som passer akkurat deg og ditt hjem. Gled deg til å bruke litt tid på deg selv og på det som gir akkurat deg glede!

 

Ta med interiørblader til klipp og lim oppgaver.

 

Dag 2: Skap din personlige stil.

Denne kvelden skal vi se på hva du kan gjøre for å skape din personlige stil. Du vil få en rekke tips til hvordan du med enkle virkemidler kan skape store forandringer. Vi vil gå mer i dypden når det gjelder farger og materialer, og vi vil ta for oss et konkret rom i hjemmet ditt. Ved å ta utgangspunkt i et konkret rom, vil du på en enkel måte lære å få det beste ut av det du har. En kreativ kveld med masse gode tips og idéer.

 

Hvis mulig, ta med bilder av rommet som du ønsker å forandre.

 

Dag 3: Store forandringer - enkle hjelpemidler.

Denne kvelden vil vi bruke tid på hele hjemmet ditt. Du vil få en rekke gode tips for å skape helhet og en harmonisk stil i hele huset. Vi ser på hvilke rom som fungerer best i hjemmet ditt og hvilke som fungerer dårligst. Vi tar for oss rom for rom og ser på hvordan du på en enkel måte kan få det du allerede har til å fungere enda bedre.

 

Ta med én eller to gjenstander som representerer din stil!

 

Dag 4: Et hjem med personlighet.

Siste kvelden er en herlig kveld der du vil få hjelp til å skape, ikke bare et flott hjem, men et personlig hjem. Vi går igjennom de ulike rommene i hjemmet dit og gir de det lille ekstra som gjør at hjemmet ditt får sjel og blir et levende og personlig hjem. Du får hjelp til å skape egne stemninger som passer til de ulike rommene, du får tips som kan hjelpe deg til å skape de rette detaljene. Vi ser på hvordan du kan sette mer fokus på det som betyr mye for deg og vi ser på hvordan du kan skape et varmt og personlig hjem for deg og de du er glad i.

 

Ta med en personlig gjenstand som betyr mye for deg!

 

 

Ta gjerne kontakt med meg hvis du har spørsmål!

 

Er dere en vennegjeng, en syklubb eller noen arbeidskolleger som har lyst til å gjøre noe sosialt og inspirerende sammen?

Jeg gjør det jeg kan for å tilrettelegge et kurs spesielt for dere!

 

Ha en fortsatt kreativ dag!

 

 

 

 

Ina Therese

Hovdegård Vråskar

 

Interiørdesigner

 

Interiørveileder

for Norsk Interiørskole

 

Grafisk Designkonsulent

 

Tlf: 98 44 17 70

 

ina@design3080.no